dimecres, 4 de maig del 2011

CAP DE SETMANA MOLT INTENS

Aquest cap de setmana serà un d'aquells especials per l'hoquei sobre patins. No només tindrem una final, sinó que en tindrem dues. Dissabte s'inicia la fase final de la Copa de la CERS  que es disputa a Vilanova i el mateix dia es juguen les grans finals dels partits de la Ok Lliga que decidiran el futur de molts dels equips.
Sens dubte la gran festa de l'hoquei es centrarà a Vilanova on es disputarà la fase final de la Copa de la CERS. Dissabte a les 16 hores es començaran a disputar les semifinals amb el partit entre el Benfica i el Física i dues hores després serà el torn de l'amfitrió contra el Braga. La final s'ha previst per diumenge a les 13 hores.
Aquesta fase final està capitalitzada pels equips portuguesos. De fet, xoca i molt,  com en la competició de la Lliga Europea el nombre màxim de representants és de la Ok Lliga i en canvi sembla que la CERS la vulguin disputar els equips portuguesos com a alternativa als títols d'equips de la nostra lliga. Tot i això, el Vilanova voldrà jugar amb el factor ambiental. La seva afició ha de ser un dels puntals perquè l'equip català pugui aconseguir el preuat títol europeu.
Des de Vilanova ja porten uns dies preparant el partit. A les xarxes socials s'han fet diferents mobilitzacions com la creació d'un grup per donar suport al Patí a Facebook o bé a twitter s'ha fet el mateix amb una etiqueta per parlar de la fase final. Tot i això, les iniciatives no s'acaben aquí perquè alguns personatges del programa Crackòvia han donat suport als vilanovins. A més, la implicació de la ciutadania és exemplar i fins i tot s'han fet uns dolços amb l'escut del club, sens dubte ens treiem el barret.
Tot i que en principi la festa de l'hoquei s'hauria d'ubicar a Vilanova durant aquell cap de setmana i la lliga hauria d'estar aturada, ens trobem que el mateix dia però a diferent hora es jugaran els partits més decisius de la temporada en la Ok Lliga. Per la part de dalt i la de baix es decidiran coses molt importants.
El partit més decisiu es jugarà dissabte un cop s'hagi disputat el partit del Vilanova. A les 20.00 hores es donarà inici al partit entre el Liceo i el Reus Deportiu. La sort ha sigut, que no es programés per les 18.00 hores, tot i que en aquest esport tot seria possible.
El sorteig dirigit està donant la raó a aquells que deien com podrien ser de vitals les últimes jornades de lliga. Podem dir que la lliga es decidirà a Riazor amb el factor pista a favor dels gallecs, tot i que el Reus ha de demostrar el seu caràcter i que és el just mereixedor guanyador de la lliga. Veurem què passa, serà un partit ple d'interrogants, no hi ha un equip clarament favorit, però el que si està clar és que es veurà un molt bon partit d'hoquei i serà aquí on es decidirà el guanyador de la present edició de la Lliga.
Per la part baixa, hi haurà d'altres duels tan o més importants. Lloret i Geieg ja tenen la categoria perduda, ara queda per veure qui serà el tercer equip en discòrdia. Tenerife, Voltregà i Alcoi seran els tres equips que podrien perdre la categoria.
L'equip que ho té més malament de moment és el Tenerife que parteix amb menys punts. Tot i que Voltregà i Alcoi tenen partits complicats en aquesta fase final. Els canaris jugaran a casa contra el Vic. El Voltregà jugarà com a local contra el Blanes i l'Alcoi rebrà la visita del Barça. Seran 3 partits i 3 històries diferents, tot i que parteix en desavantatge el Tenerife, depèn dels resultats la història pot canviar tot i que seran vitals els partits de la última jornada.
Ja tenim fet el menú de dissabte a la tarda, de primer fase final de la CERS  a Vilanova, i seguirem amb els plats forts de la Ok Lliga. Aquesta serà una jornada molt intensa per l'hoquei sobre patins. Per sort, alguns dels partits es podran seguir per Esports 3, com serà el partit de semifinals del Vilanova a les 18.00 hores i a les 20 el decisiu matx de la lliga entre el Liceo i el Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada