dijous, 11 d’abril del 2013

Les noies van pel bon camí


Aquest cap de setmana es disputarà a Voltregà la 8a edició de la Copa de la Reina. No solc parlar d’hoquei femení, no pas per prejudicis sinó perquè de sempre he seguit la Ok Lliga, però veient els últims esdeveniments potser faré un pensament. Abans de començar, la copa ja em transmet bones sensacions.

No parlaré de qui és el màxim candidat a endur-se el títol ni com arriba un equip o un altre, això ja ho podeu fer a través dels diferents mitjans que es dediquen a cobrir l’esdeveniment i també perquè la Copa de la Reina és la competició del KO. Fer apostes és complicat ja que l’equip amb menys opcions es pot emportar aquest títol concentrat en només dos dies.
 
 

Ja per començar, a diferència de l’hoquei masculí, ens trobem que dels 4 equips, dos són catalans i dos no. Aquest fet ja de per si comporta que no entrem en l’etern debat de l’hoquei i la seva obertura cap a d’altres escenaris. És una bona manera de créixer i de fer l’hoquei més ampli.

De fet, sempre s’ha buscat que l’hoquei arribi a com més llocs millor. No vull desmereix cap equip, però trobo que el que s’ha de fer és exterioritzar l’hoquei cap a d’altres zones sense oblidar que Catalunya n’és el bressol. La Copa de la Reina és l’escenari perfecte per demostrar que hi ha hoquei molt més enllà de les nostres fronteres.

Però les bones sensacions no s’acaben aquí sinó que n’hi ha d’altres. Tots coneixem les mancances que té l’hoquei sobre patins. Com solen dir les dites populars “Si Mahoma no va a la muntanya, que la muntanya vingui a Mahoma”. Molt fàcil, els grans mitjans no s’interessen per l’hoquei, vist això hi posem del nostre costat i aprofitem les noves tecnologies amb un bon resultat.

La Copa de la Reina de Voltregà sense fer gaire soroll ja ha fet un vídeo promocional a Youtube http://www.youtube.com/watch?v=SSEib--Mx_A&list=UULuIY-IwrWfi379JrmrNPeg&index=1 És una bona iniciativa en la qual es veu la història del Voltregà i cada equip participants ha enviat una imatge. Però no s’acaba aquí.

A més, hi ha un blog oficial de notícies on podeu consultar les notícies derivades de la competició http://copaokf.blogspot.com.es/ . La meva sorpresa ha anat incrementant quan per fi he vist que les noies estan al dia i fins i tot podrem consultar els partits al moment.

Es tracta de l’aplicació per a mòbils que ja es pot descarregar https://itunes.apple.com/es/app/copa-de-la-reina-okf/id631267150?l=en&mt=8 Us recomano que l’aneu utilitzant durant aquest cap de setmana. Sempre he pensat que a l’hoquei li manca una aplicació per a mòbil i aquesta edició de la Copa de la Reina en tindrà una d’oficial, molt bona iniciativa que corrobora allò que us deia, les noies van pel bon camí.

No voldria acabar aquest article sense oblidar un parell de coses. La primera és que hi ha gent que fa bona feina. A Hoqueitweet.com han fet un bon especial de la mà d’Albert Roig sobre tot el que envoltarà la Copa de la Reina. Us recomano que ho visiteu http://www.hoqueitweet.com/especial_copaokf13.html

Ja per finalitzar només recordar els partits que es jugaran durant aquest cap de setmana i us animo a anar-hi. Les semifinal seran:

·         17:00 CP Alcorcon – Reus Deportiu

·         18:45 CP Voltregà – Biesca Gijón

La final es jugarà diumenge a les 12 del migdia i es podrà veure en diferit pel canal d’Esports 3. Però gràcies a la Xarxa de Televisions Locals i al mateix Esports 3 les semifinals i finals es podran veure en directe per la web de la Federació www.fep.es i per la plataforma de Televisió de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada